Dr.Bahçacı İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi: 10/05/2018

Dr.Sinan Bahçacı, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerinde yeniden yapılanma çerçevesinde göreve başlayan idari personeli ve sağlık tesislerini ziyaret etmeye devam ediyor.

İlçe ziyaretleri kapsamında bu kez durağı Anamur ilçesi olan Dr.Bahçacı, Anamur Kaymakamı Sayın Mehmet Kurdoğlu’nu makamında ziyaret etti. Dr.Bahçacı’nın kaymakamlık ziyaretinde kendisine Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr.Hüseyin Geldi, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Mehmet Gül ve Anamur İlçe Sağlık Müdürü Dr.Emin Çiçekler eşlik etti. Sıcak bir havada gerçekleşen ziyarette, Anamur İlçesinde devam eden sağlık yatırımları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaymakamlık ziyaretin ardından Anamur Devlet Hastanesine geçilerek hastane yönetimi ile toplantı yapıldı. Toplantıda Anamur Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Hasan Özkan, hastanenin genel durumu, ilçenin demografik yapısı, personel sayıları ve devam eden hastane inşaatı hakkında Dr.Bahçacı ve beraberindekilere sunum yaptı. Dr.Bahçacı toplantının ardından hastaneyi gezerek hasta, hasta yakınları ve personel ile bir süre sohbet etti.

DR.Bahçacı daha sonra beraberindeki heyetle birlikte yapımı devam eden 150 yataklı Anamur Devlet Hastanesi inşaatına giderek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yeni Hastane Binasını 2018 Yılı Ağustos Ayında Hizmete Almayı Planlıyoruz

Dr.Bahçacı hastane inşaatını gezdikten sonra yetkililere teşekkür ederek bu eserlerin ülkemize kazandırılmasına katkı sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız, Sağlık Bakanımız, Kalkınma Bakanımız, Valimiz ve ilimiz Milletvekillerine şahsı ve ekibi adına minnet duyduğunu söyledi. Anamur halkının hizmetin en iyisine layık olduğuna vurgu yapan Dr.Bahçacı “16 Ağustos 2017 tarihinde TOKİ tarafından yaklaşık 22.000 metrekarelik alanda inşasına başlanan ve bir yıl içerisinde bitirilmesi planlanan, 150 nitelikli yatağa sahip Anamur Devlet Hastanesi inşaatının şu anda fiziki gerçekleşme oranı %65 civarında. Hastane inşaatı tamamlandığında Anamur modern bir hastaneye kavuşacak. Hastane içindeki donanımı ve nitelikli personeli ile aynı zamanda Anamur’a çok yakın mesafede bulunan Bozyazı’ya da hizmet verecek. Herhangi bir aksaklık olmaması durumunda hastane binamızı 2018 yılı Ağustos ayında hizmete alacağız. Bu şekilde Anamur ve Bozyazılı hemşerilerimiz hak ettikleri kaliteli sağlık hizmetine kavuşacaklar” dedi.

• Mersin İl Sağlık Müdürlüğü