Sağlık Turizminde Süreç Yönetimi Eğitimi ve Danışmanlığı Projesi

Güncelleme Tarihi: 19/12/2018

Müdürlüğümüz Ar-Ge Birimi tarafından İl Sağlık Müdürümüz Dr.Sinan BAHÇACI’nın destekleriyle hazırlanan Sağlık Turizminde Süreç Yönetimi Eğitimi ve Danışmanlığı Projesi; Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteğe uygun bulunmuştur.  Çukurova Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Teknik Destek Programı Destek Sözleşmesi;Müdürlüğümüz adına Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Nevin KÖKLÜ ile Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lutfi ALTUNSU arasında Çukurova Kalkınma Ajansı Adana Yatırım Destek Ofisinde imzalanmıştır.

Proje kapsamında; Mersin İl Sağlık Müdürlüğü, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Toros, Tarsus, Erdemli Silifke ve Anamur Devlet Hastanelerinde Sağlık Turizmi ile görevli personele, uluslararası sağlık turizmi kapsamında tedavi görecek hastaların hastaneye kabul öncesinden  ülkesine dönüş aşamalarına kadar olan süreç yönetimi konusunda, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda eğitim verilmesi amaçlanmaktadır.