Çamlıyayla İlçe Entegre Devlet Hastanesi "Ekim Ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı" Etkinlikleri

Güncelleme Tarihi: 31/10/2019

Çamlıyayla İlçe Entegre Devlet Hastanesi Kanser Birimi tarafından Ekim Ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında halkımızın meme kanseri konusunda bilincini artırmak ve davranış değişikliğini sağlamak için İlçe Çarşı Merkezinde yürüyüş yapılmıştır.  Yürüyüşe Çamlıyayla Kaymakamı Resul YILDIRIM, Belediye Başkanı İsmail TEPEBAĞLI, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, ilçemizdeki diğer kamu kurumlarının idarecileri, muhtarlar ve vatandaşlarımız katılmıştır. Yürüyüşte pankartlar ve yakaya takılan pembe kurdelelerle meme kanserinin önemine dikkat çekilmiştir.

Belediye binası önünde kurulan stantta Başhekimimiz Dt. Nurver GÖKSU tarafından ayın anlam ve önemine dair yapılan konuşmada erken tanının önemi vurgulanmıştır.  Yürüyüş sonrası çarşı içinde protokol ile birlikte broşür dağıtımı yapılmıştır. Etkinlik görselleri ilçe kaymakamlık ve hastane web sitelerinde paylaşılmıştır.

İlçe Entegre Devlet Hastanesi personellerine hizmet içi eğitim verilmiş, hastane içinde kurulan stantta erken teşhisin önemi ve kanserden korunma hususunda broşürler dağıtılmıştır.

• Resim 1.jpg
  • Resim 2.jpg