Mersin İl Sağlık Müdürü Dr.Sinan BAHÇACI Personeli İle Tanıştı

694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Mersin’e İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr.Sinan BAHÇACI personeli ile tanışma toplantısı düzenledi.

Mersin İl Sağlık Müdürlüğünde görevli idareciler ve diğer personelin katıldığı toplantıda personele hitap eden Dr.BAHÇACI “Sağlık sisteminde yeni bir döneme giriyoruz. On beş yıllık süre zarfında siz değerli sağlık çalışanlarımızın katkılarıyla sağlık alanında vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinde ki memnuniyet oranını %35 lerden %75 lere çıkardık. Fakat bu oranı yeterli görmemiz mümkün değil. Uyumlu ekip anlayışı ile bu oranı daha da yukarılara taşıyacağız” dedi.

Yeni dönemde Sağlık Bakanlığının taşra teşkilatında ki üçlü yapının sonlandırıldığına değinen Dr.BAHÇACI; bu dönemde koruyucu sağlık hizmetleri, sağlık turizmi ve acil sağlık hizmetlerinin daha ön plana çıkacağını söyledi.

“Türkiye’nin İlk Şehir Hastanesinin Mersin’de Olması Büyük Şans”

Sayın Cumhurbaşkanımızın “hayalim” dediği şehir hastanelerinin ilkinin Mersin’e yapıldığını ve bunun Mersin için büyük bir şans olduğunu söyleyen Dr.BAHÇACI, “Fiziki mekanların iyileştirilmesi tek başına bir anlam ifade etmiyor. Şayet buralardan hizmet alan vatandaşlarımız dertlerine çare bulabiliyor, güler yüzle karşılanıp oradan ayrılıyorlarsa o zaman bu mekanlar amacına hizmet ediyor demektir. Vatandaşlarımıza layıkıyla güler yüzlü hizmet sunmak temel anlayışımız olacaktır. Bunu yaparken sağlık işinin bir ekip ekip işi olduğunu asla unutmamalıyız” dedi.

Bu dönemde farklı bir anlayış ile yola devam edeceklerini söyleyen Dr.Sinan BAHÇACI “Bu dönemde çalışma prensibimize uyan arkadaşlarımızla yakın mesai içinde olacağız. Benim sizden beklentim mesai mefhumu gözetmeksizin, ekip ruhuna uygun ve vatandaşlarımıza daima güler yüzlü hizmet etmenizdir” dedi.

• toplantı-2.JPG
  • müdür bey.JPG