Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantısı Mersin Şehir Hastanesinde Yapıldı

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Valiliği koordinesinde düzenlenen "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları” kapsamında bu kez Yenişehir ilçesi muhtarları ile bir araya geldi.

Mersin Şehir Hastanesinin ev sahipliği yaptığı toplantıya Yenişehir Kaymakamı Mustafa Kılıç, İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı, il ve ilçe daire müdürleri ile birlikte ilçede görev yapan 32 muhtar katıldı.

Mersin Şehir Hastanesinde düzenlenen programda Başhekim Opr.Dr.Recep Aydın, Şehir Hastanesinde sunulan hizmetler ile "Şehir Hastaneleri Mobil Uygulaması" hakkında muhtarlara bilgi verdi.

Mersin İl Sağlık Müdürü Dr.Sinan Bahçacı ise ilimizde sağlık alanında verilen hizmetler ile planlaması yapılan sağlık yatırımları hakkında muhtarlara bilgi vererek sağlık camiası olarak daima vatandaşların yanında ve hizmetinde olduklarını söyledi.

Ardından muhtarlar tek tek söz alarak, görev yaptıkları mahallelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum müdürlerine ilettiler.

“Devletimizin tüm makam ve mevkileri vatandaşımıza hizmet etmek için var”

Vali Ali İhsan Su, vatandaşların teveccühünü kazanmış, temsil ettikleri vatandaşların ve mahallelerin sorunlarını en iyi bilen kişiler olarak nitelendirdiği muhtarların sorunlarını dinlemek ve bu sorunların çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla her ay bu tür toplantılar gerçekleştirdiklerini ifade ederek, tüm makam ve mevkilerin vatandaşların güvenliğini sağlamak, yaşam standartlarını yükseltmek ve refah seviyesini daha da arttırmak amacıyla, hizmet için var olduğunun altını çizdi.

Vali Su, toplantıda dile getirilen hususların titizlikle takip edileceğini sözlerine ekledi.

• Muhtarlar Toplantısı10.JPG
  • Muhtarlar Toplantısı2.jpg