Sağlık İdarecileri İl İstişare Toplantısı Yapıldı
17 Ağustos 2021

Sağlık İdarecileri İl İstişare Toplantısı, 01 Ağustos 2017 tarihinde İl Sağlık Müdürü Dr.Aytekin Kemik başkanlığında, Gülnar Devlet Hastanesi toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Dr.Kemik’ in yanı sıra, Mersin İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz.Dr.Memnune Çamsarı, Mersin Halk Sağlığı Müdür Vekili Uz.Dr.Ferhat Coşkun, İl Sağlık Müdür Yardımcıları, Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimleri ve ilimizde bulunan kamu hastanelerinin yöneticileri katıldı.

Gülnar İlçesi Temel Sağlık Göstergelerinin değerlendirildiği toplantıda Gülnar İlçe Sağlık Müdürü Dr.Mahmut Mengilli bir sunum yaptı. Yapılan sunumda Gülnar İlçesinin 2016 yılı ile 2017 yılı ilk altı ayının temel sağlık göstergeleri, personel durumu, yapılan denetimler, eğitim çalışmaları, koruyucu sağlık hizmetleri çalışmaları ve tütün denetimleri hakkında bilgi verildi.

Toplantının sonunda katılımcılara hitap eden İl Sağlık Müdürü Dr.Aytekin Kemik “Sahada fedakârca görev yapan sağlık çalışanları sayesinde sağlık sektöründe vatandaşların memnuniyet oranı %75’in üzerine çıktı. Bizim amacımız hizmet alan vatandaşlarımızın hepsinin memnun olması. Çok şükür fiziki altyapı olarak ilimizin çok fazla bir sorunu kalmadı. Hizmet sunumunda güler yüzle hizmet verip iletişim kazalarının önüne geçebilirsek bu oranı daha da yukarılara çıkarabileceğimize inanıyorum” dedi.

Toplantının ardından Gülnar Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret eden Dr.Aytekin Kemik daha sonra Gülnar Kaymakamı Ekrem Güngör’ü makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Dr.Aytekin Kemik Gülnar ziyareti ardından Silifke ilçesine geçerek Silifke Devlet Hastanesinde yatan hastaları ve Silifke Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Özgür Ozan Karak’ı ziyaret etti.

IMG-20170804-WA0004.jpg

IMG-20170804-WA0002.jpg